Content Management met flexibiliteit

Met een solide content management systeem legt u de basis voor al uw online activiteiten. U creëert één opslagplaats voor al uw content, die u vervolgens distribueert via alle kanalen die u als marketeer ter beschikking staan. Aan een systeem dat zo'n cruciale rol vervult binnen uw organisatie mogen terecht hoge eisen worden gesteld. Onze oplossingen op het gebied van content management voldoen aan al die eisen - óók aan de eisen die u zelf nog niet kent.


Uw omgeving verandert, organisaties veranderen, en eisen veranderen. Een goede content management oplossing biedt daarom eerst en vooral flexibiliteit. En als er nu één punt is waarop onze systemen zich nadrukkelijk onderscheiden van alternatieve oplossingen, dan is het wel dat.

Flexibiliteit, aanpasbaarheid en uitbreidbaarheid vormden de absolute vertrekpunten bij de ontwikkeling van onze content management systemen SiteManager CMS en ProductManager.

SiteManager CMS: Solide en flexibele basis voor contentbeheer 

SiteManager CMS is een krachtig een breed inzetbaar systeem voor content beheer. Dit CMS vormt de basis voor al onze oplossingen op het gebied van online communicatie, online sales en online marketing. 

 

  SiteManager CMS heeft de volgende unieke kenmerken:

 • Ongekende flexibiliteit. Het CMS is volledig toe te snijden op gebruikers-specifieke eisen zonder dat er maatwerk nodig is, en daarmee breed inzetbaar voor vrijwel elke content management uitdaging.
 • Zeer gebruiksvriendelijk. Door aan te sluiten op bekende gebruikersinterfaces kan elke marketing medewerker direct met het systeem aan de slag.
 • Automatische Google optimalisatie. Goed scoren in zoekmachines vergt hierdoor nauwelijks geen extra aandacht, maar is een automatisch bijproduct van site-onderhoud.
 • 100% Microsoft .Net. SiteManager CMS is gebaseerd op de bewezen en betrouwbare technologie van Microsoft, met alle bijbehorende voordelen van schaalbaarheid, continuiteit en brede ondersteuning.

 


 

Product Data Management voor webshops en catalogi

Voor organisaties met een uitgebreid en zeer divers productassortiment gelden specifieke uitdagingen op het gebied van content management. Zo is er vaak sprake van complexe classificaties, en hebben producten in verschillende subgroepen vaak heel diverse kenmerken. Deze kenmerken vormen dan weer de basis voor filters en zoekfaciliteiten in webhops. Tussen producten en productgroepen kunnen verschillende typen relaties worden gelegd. Er kan een grote variëteit zijn op het gebied van productdocumentatie en commercieel materiaal. 

Het beheer van productdata stelt dus zeer specifieke eisen aan een oplossing op het gebied van content management. Ook hier is flexibiliteit weer cruciaal. ProductManager biedt een geintegreerde omgeving voor het beheer van productdata die aan al uw eisen op dit gebied beantwoordt. 

 

ProductManager PMS: flexibel beheer van complexe productdata

  ProductManager biedt de ideale basis voor online catalogi met geavanceerde zoek- en filterfuncties, maar ook voor de traditionele gedrukte catalogi.

  Productmanager heeft de volgende unieke kenmerken:

 • Flexibiliteit. Hoe complex uw assortiment en productdata ook is, u beheert het moeiteloos in ProductManager.
 • Ideale basis voor webshops. Bij een uitgebreid assortiment verwacht uw bezoeker geavanceerde filters. ProductManager heeft geen limieten bij het beheer van de productkenmerken die daar de basis voor vormen.
 • Solide vertrekpunt voor gedrukte catalogi. We zouden het bijna vergeten bij al dat online geweld, maar gedrukte catalogi worden nog steeds breed ingezet. U genereert ze volledig automatisch met ons systeem.

 

Zeg content-chaos vaarwel en kies voor een solide basis.

Kies voor Integrace Content Management Technologie.