Concepten & ontwerpen die overtuigen

Website ontwerp gaat al lang niet meer over het maken van alleen een leuk plaatje, maar over het vormgeven van een integrale en consistente gebruikservaring. Het plaatje moet dus kloppen, van begin tot eind en in alle details. Steeds vaker is het online kanaal het eerste en belangrijkste contact met uw doelgroep. De aandacht vasthouden is dan cruciaal. Uw concurrent is tenslotte maar een muisklik verwijderd van uw bezoeker.


 

Uw aanwezigheid op internet moet vanaf de eerste blik smaken naar méér.

In één oogopslag moet duidelijk zijn waar u voor staat en wat uw bezoeker mag verwachten.

Het vasthouden van uw bezoeker vraagt om een helder concept, dat aantrekkelijk en aansprekend is vormgegeven, en dat tot in alle details van uw website wordt doorgevoerd. Zodat uw bezoeker met elke klik méér vertrouwen krijgt in uw merk, en uw website niet verlaat voordat de bestelling is gedaan, het telefoontje is gepleegd of het aanvraag formulier is verzonden.

 

Creëer content die inspireert.

Ook na oplevering van uw site is het natuurlijk belangrijk om de "look & feel", "calls to action" en het pad naar conversie te blijven bewaken. Dat kunt u zelf doen met de geavanceerde systemen die wij u daarvoor bieden, of u besteedt ook dit aspect uit aan Integrace.

Wij produceren desgewenst alle (grafische en tekstuele) content, en helpen u om de doelstellingen die u heeft met uw site te blijven waarmaken. 

 

 

 

 

Uw bezoekers overtuigen van begin tot eind?

Praat met onze ontwerpers.