Hosting van topkwaliteit

Heeft u eenmaal uw website, webshop of portal in de lucht, dan is beschikbaarheid natuurlijk cruciaal. Een website of webshop die onbereikbaar is niet alleen direct “bad for business”, maar geeft ook nog eens het signaal naar Google en andere zoekmachines dat het niet best is gesteld met de technische kwaliteit. En dat is weer slecht voor uw ranking.

Naast de beschikbaarheid van uw site is ook de snelheid waarmee uw content wordt gepresenteerd erg belangrijk voor Google. Snelheid is een belangrijke indicator binnen de kwaliteitsscore van een site. Of simpel: snelle sites scoren beter.

 

Eigen hosting faciliteiten van topkwaliteit

Als “full-service” leverancier hebben we bij Integrace ook hosting in eigen hand genomen. We besteden dit onderwerp dus niet uit, maar beschikken zelf over een professionele hosting omgeving die we tot in de details kennen, en waarvan we de kwaliteit tot in elk van die details kunnen garanderen.

De hardware die we inzetten is van de hoogste kwaliteit en in vrijwel alle aspecten redundant (dubbel) uitgevoerd. Valt er een component uit dan neemt de backup component het werk direct en zonder downtijd over. Hardware én applicaties worden permanent in de gaten gehouden. Is er iets geks aan de hand dan reageren we direct.

Onze hosting omgeving is ondergebracht in eigen racks in een zorgvuldig geselecteerd rekencentrum, dat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid.

  

24/7 monitoring van uw websites en webshops

Voor uw bedrijfskritische applicaties kunt u 24/7 een beroep doen op onze diensten. Ook in het weekend en ‘s nachts zijn we thuis voor u.

Hosting is een beetje saai onderwerp, we geven het direct toe. Als het goed is merkt u niets van de hoge kwaliteit van onze dienstverlening op dit gebied: uw webshop snort gezellig door en de bestellingen stromen binnen als altijd.

Maar aan de basis van dat succes ligt dus een solide en betrouwbare hosting infrastructuur, waar u met vertrouwen uw business op kunt bouwen.

Hosting en infrastructuur die u nooit in de steek laat.

Integrace shared & dedicated hosting.