Realisatie met de laatste technieken

Ontwerp en realisatie gaan tegenwoordig hand-in-hand. Websites zijn geen statische plaatjes meer, maar vaak volwaardige applicaties die toevallig draaien in een browser. Het verwachtingspatroon van de bezoeker ligt steeds hoger. Bezoekers verwachten interactie, intuïtieve gebruikersinterfaces, en snelheid.

 

 

De techniek onder websites verandert in een noodtempo.

jQuery, Bootstrap? CSS3 en HTML5? Mobiele of responsive sites? iPad en iPhone apps? En zo kunnen we nog wel even door gaan met de lijst van technieken en platformen die vanuit het niets met stip op 1 zijn terechtgekomen - of die daar binnenkort zullen staan.

Onze interactie-ontwerpers (die weten hoe uw bezoekers geleid en verleid moeten gaan worden) werken daarom nauw samen met onze technici (die weten wat er technisch allemaal mogelijk is). Samen creëren ze een stabiele en overtuigende gebruikerservaring.

  


 

100% Microsoft .NET

Integrace baseert alle projecten en producten volledig op Microsoft .NET technologie. Microsoft .NET biedt een stabiele en toekomstvaste omgeving die inmiddels zeker op zakelijk webgebied “mainstream” is geworden.

Microsoft .NET omvat daarnaast een zeer geavanceerde ontwikkelomgeving. Da’s niet alleen plezierig voor onze ontwikkelaars, maar zeker ook voor u: de productiviteitsvoordelen geven we direct door aan u.

 

Neem een voorsprong met geavanceerde techniek.

Praat met onze technische consultants.