Redesign Welten site

Welten is marktleider in het op interim-basis beschikbaar stellen en opleiden van professionals voor banken, verzekeraars en de pensioenbranche. Per 1 april 2008 is de Welten corporate site voorzien van een nieuwe vormgeving en uitstraling.

Welten Groep is opgericht in 1992 door Cees Welten. In 2007 werd de magische grens van 1000 professionals doorbroken. Een belangrijke voorwaarde voor verdere groei is een optimale communicatie met potentiële nieuwe medewerkers. Internet speelt in die communicatie een belangrijke rol.

Welten RedesignDe Welten corporate site, het Welten sollicitantenportaal en het Welten intranet zijn gerealiseerd door Integrace. Het beheer vindt volledig plaats met SiteManager CMS. Het initiële onwerp van de Welten site is afkomstig van een extern communicatiebureau. De vormgeving voldeed echter niet meer aan de eisen van Welten marketing.

Het redesign van de Welten site is volledig door Integrace in eigen huis gedaan. Door de solide opzet van de Welten site, waarbij een strikte scheiding tussen vormgeving en inhoud is gehanteerd, kon de volledige site in slechts enkele dagen doorlooptijd voorzien worden van een volledig nieuw jasje.