MBO Raad kiest voor Integrace technologie

Na een intensief selectietraject heeft de MBO Raad besloten SiteManager CMS in te gaan zetten voor alle webcommunicatie.

MBO Raad kiest voor SiteManager CMSDe  MBO Raad  is de Brancheorganisatie voor het middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie. Alle 70 MBO onderwijsinstellingen (de Nederlandse roc’s, aoc’s en vakscholen) zijn aangesloten bij deze belangenorganisatie. De MBO Raad vertegenwoordigt hiermee een forse groep van circa 53000 werknemers en 630000 deelnemers. 

Het ontwerp van de nieuwe site wordt verzorgd door studenten van het leerbedrijf De Nieuwe Buren van het Mediacollege Amsterdam. Alle achterliggende techniek komt voor rekening van Integrace. De content op de – met momenteel circa 1100 pagina’s vrij omvangrijke – site wordt verzorgd door de diverse afdelingen van de MBO Raad. De afdelingen maken daarvoor gebruik van SiteManager CMS. Dit product wordt ook ingezet voor de creatie en verspreiding van de vele  nieuwsbrieven die de MBO Raad aanbiedt aan leden en belangstellenden. 

Koppelingen met SharePoint en SuperOffice

Belangrijke argumenten bij de keuze voor SiteManager CMS waren: 

  • De zeer goede zoekmachine optimalisatie van SiteManager sites
  • De mogelijkheden om snel eigen formulieren en overzichten van inschrijvers op activiteiten te maken
  • De koppelingsmogelijkheden met back-office applicaties, waaronder Microsoft’s  SharePoint en SuperOffice
  • De flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van SiteManager CMS.