Integrace in topklasse zoekmachine-optimalisatie

Recent onafhankelijk onderzoek positioneert SiteManager zoekmachine-optimalisatie bij de absolute top in Nederland.

zoekmachine-optimalisatie-OB

Een recente grondige beoordeling van de Omroep Brabant site door zoekmachine-adviseur Tribal heeft uitgewezen dat deze portal op het gebied van zoekmachine-optimalisatie tot de absolute topklasse van Nederland behoort.  

De site is grondig geëvalueerd op voor zoekmachines belangrijke zaken als het juiste gebruik van feeds, de opbouw van links, de wijze van doorverwijzen (http redirect), en URL-rewriting. Verder is in het algemeen gekeken naar het bestaan van belemmeringen voor indexering door zoekmachines c.q. maatregelen die de site beter toegankelijk maken voor zoekmachines. 

Zoekmachine-optimalisatie met SiteManager

 De OB site is volledig gerealiseerd én geoptimaliseerd voor zoekmachines door Integrace. De portal wordt onderhouden met SiteManager CMS door een team van redacteuren. Door de in SiteManager ingebouwde faciliteiten voor zoekmachine-optimalisatie is alle gepubliceerde informatie optimaal toegankelijk voor Google en andere zoekmachines. Content wordt vrijwel onmiddellijk door zoekmachines opgenomen in de index.

Zoekmachine-optimalisatie en Google News

Google_News_NederlandNaar aanleiding van de aanbevelingen uit het onderzoek zijn nog enkele kleine aanpassingen doorgevoerd aan de portal, en is aandacht besteed aan de aanlevering van Omroep Brabant Nieuws aan Google News. Het is niet eenvoudig om door Google News te worden geaccepteerd als nieuwsbron, maar wel bijzonder nuttig omdat de ervaring leert dat dan ook beter wordt gescoord in de normale zoekresultaten. Inmiddels wordt Omroep Brabant ook in Google News uitstekend gevonden.

Wilt u met eigen ogen zien hoe goed Omroep Brabant wordt geïndexeerd door Google? Zoek dan op de kop van een recent nieuwsartikel in de Nederlandse Google. Grote kans dat u het artikel bovenaan de natuurlijke zoekresultaten terugziet.

Interesse in dezelfde resultaten voor uw eigen site? Schakel dan de zoekmachine-specialisten van Integrace zoekmachinemarketing in. Of bekijk eerst eens de SiteManager zoekmachine-optimalisatie faciliteiten op de SiteManager site.