Integrace webshops, intranetten en sites

We hebben weer niet stilgezeten. In de afgelopen weken zijn de volgende webshops, intranetten en webshops ontworpen en gerealiseerd. Uiteraard allemaal voorzien van ons onvolprezen CMS SiteManager v6.

Webshop en CMS JustWestern

JustWestern levert Western artikelen aan de ruitersport. Integrace heeft de oude webshop mogen vervangen door een Integrace basisshop. Het ontwerp is specifiek voor JustWestern; de functionaliteit is verder volledig standaard.

zie: www.justwestern.nl

webshop justwestern integrace sitemanager project

Website en CMS HGM

Voor CBM BV, al eerder klant van Integrace met de site www.cbmbv.com, is de site opgeleverd voor HGM (Holland Geiten Melk). Voor CBM zelf zijn de taalversies van de CBM site gerealiseerd (Spaans, Frans, Engels en Duits). Daarnaast is een uitgebreide AdWords campagne ingericht.

Website cms HGM integrace sitemanager project

Intranet en CMS Omroep Brabant

Omroep Brabant, al sinds jaar en dag gebruiker van SiteManager, heeft nu ook het intranet laten voorzien van een vormgeving die aansluit op de hernieuwde vormgeving van de Omroep Brabant portal.

Intranet OB integrace sitemanager project

CMS Shilla Travel

Shilla Travel organiseert vakantiereizen naar Korea. Shilla beschikte over een prima site in het Nederlands, Engels en Scandinavisch, die echter moeilijk onderhoudbaar was. De site is met behoud van ontwerp geheel herbouwd en wordt nu onderhouden met SiteManager. Voor het beheer van fotocollecties wordt nu Flickr gebruikt, dat naadloos is geïntegreerd in de site.

zie: www.shilla.nl

CMS Shilla integrace sitemanager project

PDF generatie Provincie Gelderland

Op de website Facts en Figures kunnen bezoekers een eigen boekje samenstellen met statistieken over Gelderland. De website is herbouwd door Integrace, en voorzien van de laatste versie van SiteManager plus geavanceerde functionaliteit voor de generatie van PDFs.

zie: www.gelderlandfacts.nl

pdfgeneratie gelderland integrace sitemanager project

Website Atricon

Voor opleider en detacheerder Atricon is een nieuwe site opgeleverd, uiteraard inclusief CMS. Of eigenlijk: 4 sites, waarbij de diverse werkgebieden met kleurcodering goed worden onderscheiden.

website cms atricon integrace sitemanager project

Intranet TRC Advocaten

TRC Advocaten gaat binnenkort van start met een digitaal spreekuur. In dat kader is de site uitgebreid met geavanceerde chat functionaliteiten en call-me-now functionaliteit. Daarnaast zijn Engelse, Duitse, Franse en Italiaanse versies van de site gerealiseerd, is er specifieke functionaliteit gerealiseerd voor het presenteren van de vestigingen in Horst en Eindhoven, en is een start gemaakt met het TRC intranet.

intranet trcadvocaten integrace sitemanager project

Website en CMS Ekkersrijt

Voor de ondernemersvereniging van bedrijventerrein Ekkersrijt is een herziene site gerealiseerd. Hierbij is het ontwerp op de schop genomen, is nieuwe functionaliteit gerealiseerd voor de leden, en is Google maps op een nette wijze geïntegreerd.

zie: www.ekkersrijt.nl

website cms ekkersrijt integrace sitemanager project

Webshop en CMS Handelsonderneming J. Rutten

Handelsonderneming J Rutten heeft gekozen voor een grondige site make-over. Ook hier wordt weer gebruik gemaakt van de standaard Integrace webshop, voorzien van een geheel eigen ontwerp.

webshop hjr integrace sitemanager project

Website en CMS TSD Engineering

TSD Engineering heeft gekozen voor de Integrace Basissite. Het herontwerp met onderliggend CMS is opgeleverd. Zodra de site gevuld is gaat deze live.

website cms tsd integrace sitemanager project

Website CITEC

CITEC is marktleider op het gebied van afvalcontainers in Frankrijk, en onderdeel van ESE – waarvoor Integrace alle webactiviteiten in Europa verzorgt. CITEC beschikt binnenkort over een nieuwe site, die net als alle overige ESE sites volledig kan worden onderhouden met SiteManager.

website cms citec integrace sitemanager project
Met de zomerperiode in het verschiet hopen we in de komende weken net als de rest van Nederland een beetje uit te kunnen puffen. Maar laat dat u vooral niet weerhouden om nog wat leuke projecten bij ons neer te leggen.