VDL Groep selecteert Integrace en SiteManager

Integrace SiteManager gaat de basis vormen voor de VDL webstrategie.

VDL kiest voor Integrace en SiteManagerVDL Groep is één van de grootste werkgevers in Brabant. De wortels van het bedrijf liggen in de Metaal. Inmiddels is VDL ook één van de grootste bussenbouwers van Europa met merken als Berkhof, BOVA en Jonckheere. VDL telt circa 76 dochterbedrijven. Een groot deel daarvan opereert onder de naam VDL, maar ook andere welbekende namen als ETG (voorheen Philips machinefabrieken) en Hapro maken deel uit van de Groep. De omzet van VDL bedraagt circa 1,7 miljard.  

VDL heeft na een grondig selectietraject voor al zijn webactiviteiten gekozen voor Integrace als webbouwer, en voor SiteManager als CMS. Activiteiten die in eerste instantie zullen worden opgepakt zijn de vernieuwing van de Corporate site, de realisatie van websites voor de dochterbedrijven, en de realisatie van een Sollicitantenportaal. De eerste resultaten van de werkzaamheden zullen zichtbaar zijn na de zomerperiode.  

Integrace is er trots op om te mogen samenwerken met dit Brabantse succesverhaal. We hopen en verwachten een mooie bijdrage te gaan leveren aan de verdere professionalisering op het gebied van online marketing.