Omroep Brabant themasite Beijing Brabant

Met de Brabantse Olympische successen van 4 en 8 jaar terug nog in het achterhoofd, lanceert Omroep Brabant vandaag een themasite over de Brabantse sporters in Beijing: Brabant Beijing. Natuurlijk weer geheel gebaseerd op SiteManager CMS technologie.

Omroep Brabant Beijing Brabant themasiteDe Olympische equipe telt tientallen Brabanders, waaronder bekende namen als Pieter van den Hoogenband, Inge Dekker en Anky van Grunsven. Brabant is dan ook een echte sportprovincie: van de 28000 Nederlandse sportverenigingen vinden we er 5000 in Brabant, veelal met een sterke opleiding.

In Sydney zijn 12 van de 25 Nederlandse medailles door Brabanders gehaald; in Athene 7 van de 22. Omroep Brabant de enige regionale Nederlandse Omroep is die een accreditatie voor Beijing heeft ontvangen.

Brabant Beijing met SiteManager CMS

Al met al reden genoeg voor een themasite. De site is weer volledig gebaseerd op SiteManager CMS technologie. Deze technologie biedt een zeer grote flexibiliteit. Met enkele eenvoudige ingrepen kunnen alle al eerder gerealiseerde functionaliteiten op de Omroep Brabant hoofdsite en alle thema sites weer worden hergebruikt. De vormgeving van de site is volledig losgekoppeld van dergelijke functionaliteiten, en mag grondig worden aangepast zodat de site optimaal past binnen het Olympische thema en tevens in de Omroep Brabant familie van sites. Met de krachtige CMS technologie kost realisatie van dit type sites feitelijk maar enkele dagen.

U belandt automatisch op de site Brabant Beijing wanneer u een nieuwsbeircht of ander item op de Omroep Brabant site aanklikt dat Omroep Brabant heeft geklassificeerd als Brabant Beijing. Uiteraard kunt u de site ook rechtstreeks bezoeken op www.omroepbrabant.nl/beijing.