CatalogueManager: database-publishing van Walraven catalogi

CatalogueManager verzorgt de volledig geautomatiseerde generatie van Walraven catalogi drukwerk, en stuurt de Walraven webcatalogi aan.

Walarven catalogi uit Catalogue ManagerWalraven is een internationaal opererende onderneming met eigen productie- en verkoopvestigingen in diverse landen. Walraven-producten worden gebruikt door vele duizenden installatiebedrijven in Europa, Noord-Amerika, het Midden Oosten, Azië en Australië.

Walraven voert een zeer uitgebreid en complex productassortiment. De belangrijkste productgroepen zijn bevestigingssystemen, brandbeschermingssystemen en sanitairsystemen. Het assortiment omvat enkele tienduizenden producten.

CatalogueManager: geavanceerde database-publishing software

Database-publishing met Catalogue ManagerVoor de productie van productcatalogi gebruikt Walraven CatalogueManager,  Integrace’s geavanceerde database-publishing oplossing. Met deze catalogus software wordt alle productdata beheerd in een centrale productendatabase. Deze productdatabase is zeer flexibel configureerbaar. De opgeslagen productdata vormt vervolgens de basis voor de productie van catalogi.

Het produceren van productcatalogi verloopt volledig geautomatiseerd. Het systeem produceert catalogi in een groot aantal talen, variërend van Nederlands tot Pools, Tsjechisch, Russisch en Amerikaans. Catalogi kunnen betrekking hebben op een bepaalde productgroep, of zelfs specifiek voor klanten worden samengesteld.

CatalogueManager: basis voor webcatalogi

Catalogue_Manager_webcatalogusDe data in Catalogue Manager vormt ook de basis voor de catalogi op de Walraven websites.

 

Wilt u meer weten over Integrace CatalogueManager?

Vraag informatie aan over CatalogueManager

.