Integrace zoekmachine-marketing dienstverlening

Onze dienstverlening op het gebied van zoekmachine-marketing groeit sterk; reden om deze te bundelen in een nieuw bedrijfsonderdeel, natuurlijk met eigen (geoptimaliseerde) website.

Integrace zoekmachine-marketingIntegrace zoekmachine-marketing levert gespecialiseerde diensten die er op zijn gericht om het bezoek aan uw site te verhogen, en om bezoekers de acties te laten nemen die u graag ziet. Denk daarbij aan het aanvragen van informatie of een demo, het downloaden van informatiemateriaal, of het doen van een bestelling.

SEO, AdWords campagnes en conversie-optimalisatie

Integrace zoekmachine-marketing onderscheidt 3 aandachtsgebieden: SEO, SEA en conversie-optimalisatie.

  • Zoekmachine Optimalisatie (SEO). Optimalisatie van uw site, met als doelstelling om een hoge positie te behalen in de niet-gesponsorde zoekresultaten van Google en andere zoekmachines.
  • Google AdWords campagnes (SEA). Inrichting en uitvoering van AdWords campagnes, en optimalisatie van lopende campagnes. 
  • Conversie-optimalisatie. Analyse van uw site op potentiële belemmeringen voor uw conversie-doelstellingen, en de inrichting van hoog scorende conversie-pagina's.

Vanwege de forse groei van onze werkzaamheden op het gebied van zoekmachine-marketing hebben wij deze activiteiten nu gebundeld in het nieuwe bedrijfsonderdeel Integrace zoekmachine-marketing. En natuurlijk hoort daar ook een eigen site bij, die u vindt op www.integrace-zoekmachinemarketing.nl.

Meer info over onze zoekmachine-marketing diensten

Heeft u interesse in het verbeteren van de positie van uw site in zoekmachines? Neem dan contact op via ons contactformulier, per email , of per telefoon (040-2136666). Bij dat laatste kunt u ook gebruik maken van de call-me-now functie die u in de rechterkolom van deze site aantreft.