Kipp & Zonen website vernieuwd

Om u een indruk te geven van ons projectenwerk zetten wij zo nu en dan een klant in het zonnetje. Dit keer: Kipp & Zonen.

Kipp & Zonen is wereldwijd actief als leverancier van meetapparatuur voor zonnestraling en atmosferische condities. Het bedrijf bestaat sinds 1830, onderhoudt nauwe banden met de academische wereld, en ontwikkelt en levert apparatuur voor de meting van de meest uiteenlopende atmosferische condities.

Kipp-en-Zonen-website-Integrace-SiteManagerDe Kipp & Zonen site was - alhoewel nog niet zo oud als het bedrijf zelf - inmiddels toch enigszins gedateerd geraakt. De introductie van een nieuw logo was een uitstekende reden om ook de site eens goed onder handen te nemen. Voor de realisatie van de site en als leverancier van het CMS heeft Kipp & Zonen gekozen voor Integrace.

De nieuwe site ondersteunt en bevestigt de autoriteit van Kipp & Zonen op het gebied van meetapparatuur voor atmosferische condities.

Hierboven ziet u de site-transformatie in beeld gebracht. De oude site is lichtblauw; de nieuwe site maakt gebruik van een veel krachtiger blauw en is voorzien van prachtige fotografie.

Bekijk de nieuwe site van Kipp & Zonen.