AdWords Editor 6.5

Google’s AdWords Editor is uitgebreid met faciliteiten voor keyword generatie en bevat een reeks van verbeteringen aan de gebruikersinterface.

Het beheren van omvangrijke AdWords campagnes is geen sinecure met de online gereedschappen die Google biedt. AdWords Editor maakt het leven voor de online marketeer heel wat makkelijker. Helaas loopt AdWords Editor altijd wat achter op de vernieuwingen die Google aanbrengt in AdWords. Met versie 6.5 is het gat weer een stukje gedicht. 

Keyword Opportunities Tool

De nieuwe versie van AdWords Editor maakt het eenvoudig om keywords te genereren en toe te voegen aan een account. Met de Keyword Opportunities tool kunnen nieuwe ideeën worden opgedaan, maar ook heel eenvoudig nieuwe combinaties van keywords worden gecreëerd. 

AdWords Editor gebruikersinterface

Versie 6.5 omvat een reeks van (vooral kleine) verbeteringen van de gebruikersinterface. Hoewel zaken als “horizontaal scrollen in de gebruikersinterface”en “auto-sizing van kolommen” simpel klinken, werden ze toch node gemist in eerdere versies. 

First page bid

Het Google AdWords team rent hijgend achter de ontwikkelingen aan zo te zien. De First page Bid functionaliteit die we online al wel hebben, ontbreekt helaas nog in de off-line versie  

Overzicht vernieuwingen

Op de Google site vindt u een volledig overzicht van vernieuwingen in AdWords Editor 6.5.