Integrace Microsoft .Net hosting

Integrace levert nu eigen Microsoft .Net hosting diensten aan Sitemanager CMS gebruikers. Hierdoor kan nog beter worden ingespeeld op de eisen die zoekmachinemarketing stelt aan een hosting provider.

Integrace levert een breed scala van webapplicaties en content management systemen aan eindgebruikers en resellers. Hierbij verzorgen wij meestal ook de hosting van de geleverde oplossing. De belangrijkste reden daarvoor is dat wij onze klanten één aanspreekpunt willen kunnen bieden voor alle voorkomende problemen. De hosting zelf werd hierbij uitbesteed aan één van onze vaste partners. 

Hosting en zoekmachinemarketing

Door nu zelf Microsoft .Net hosting diensten te gaan leveren, zijn wij in staat om sneller en adequater in te spelen op de steeds hogere eisen die met name zoekmachinemarketing stelt aan een hosting leverancier en hosting omgeving. Met eigen geavanceerde applicaties kunnen we bijvoorbeeld snel 301-redirects en virtuele directories aanmaken. Daarnaast kunnen wij ook voor algemene hosting issues ook sneller reageren, doordat er geen afhankelijkheden meer zijn van derden. 

Onze .Net hosting diensten blijven wij uitsluitend aanbieden in combinatie met onze producten en projecten. Een voorbeeld van een dergelijk product is het CMS SiteManager, dat onder andere verkrijgbaar is in een ASP (Application Service Provider) modus. Om gebruik te maken van dit CMS hoeft dus niets te worden geïnstalleerd. De hosting diensten zullen niet als afzonderlijke dienst op de markt worden gebracht. 

Microsoft Hosting Partner Community

Om de professionaliteit en continuïteit van onze hosting diensten te kunnen waarborgen, is Integrace toegetreden tot het Microsoft Hosting Partner netwerk. De Integrace Microsoft .Net hosting omgeving is gebaseerd op de laatste Microsoft technologie: Windows Server 2008, SQL Server 2008 en IIS7. Een standaard site beschikt in de shared hosting omgeving over 100 MB ruimte voor de site, en 25 MB voor de SQL database. Dataverkeer wordt op basis van “fair use” aangeboden.   

Inmiddels is het grootste deel van de door Integrace gehoste websites verplaatst naar de nieuwe hosting omgeving. Naast de eigen hosting dienst handhaaft Integrace de bestaande samenwerkingsverbanden met diverse hosting partners. Hierdoor kunnen ook zeer specifieke afwijkende hosting eisen eenvoudig worden ingevuld.