Google's SEO Gids voor Starters

In Google's vandaag gepubliceerde "Google's SEO Starter Guide" geeft Google een goede introductie in zoekmachine-optimalisatie.

Google helpt beginnende webmasters op weg naar een hoge positie binnen zoekmachines met de vandaag gepubliceerde gids "Google's SEO Starter Guide". Deze gids bevat een selectie van "best practices" voor het verbeteren van indexeerbaarheid en toegankelijkheid van sites.

Hoewel het materiaal nu niet direct wereldschokkend is, is het zeker voor starters een goede introductie op SEO gebied. De tips zijn helder geillustreerd, en Google belooft regelmatige uitbreidingen. En waar kunt u voor tips nu beter terecht dan bij de bron, nietwaar.

Google Webmaster Central Blog

U vindt de SEO Gids op Google webmaster central: "the place to be"  voor de in SEO geinteresseerde webmaster. U vindt er informatie voor zowel de beginner als de expert op het gebied van SEO. Google vertelt niet alleen wat u kunt doen om goed te scoren, maar ook welke praktijken u beter kunt vermijden.

Google Webmaster Central hoort dus zeker thuis in uw lijstje van RSS-feeds. U vindt Webmaster Central op http://googlewebmastercentral.blogspot.com/.