Paypal ondersteuning in webshop v1.4

De Integrace standaard webshop is in versie 1.4 uitgebreid met de mogelijkheid om via Paypal betalingen te accepteren.

Paypal: marktleider in internet betaaloplossingen

standaard webshop ondersteunt paypal betalingenPaypal is wereldwijd één van de bekendste betaalafhandelaars op Internet. In Nederland is Paypal nog minder populair, maar zeker in webwinkels die gericht zijn op de internationale consumentenmarkt mag de mogelijkheid voor een betaling via Paypal niet ontbreken.

Naast Paypal ook iDEAL, Visa en Mastercard ondersteuning

webshop ondersteunt ideal betalingenIn de Integrace standaard webshop kan nu betaald worden met Paypal, iDEAL, Visa en Mastercard. Betalen met creditcards wordt standaard ondersteund binnen Paypal en brengt geen extra kosten met zich mee.

Een Paypal account aanvragen is simpel en gratis. Er zijn geen opstartkosten of maandelijkse kosten. De webwinkelier betaalt uitsluitend een percentage van de transactiesom en een klein vast bedrag. Voor transacties in Nederland is dit (bij bedragen kleiner dan € 2500) 3,4%, plus € 0,35.

Overige uitbreidingen webshop

Naast de nieuwe betaalmogelijkheid met Paypal omvat de webshop nu ook een standaard contactformulier, een aanpasbare bevestigingsmail, en productfoto’s die vergroot in een lightbox kunnen worden getoond.

Meer informatie over Paypal en Integrace webshops

Op demoshop.integrace.nl  ziet u een voorbeeld van een webwinkel op basis van de standaard Integrace webshoptechnologie. Andere voorbeelden van winkels die gebruik maken van deze technologie zijn www.justwestern.nl, www.webgigant.eu en www.ruttenhandel.nl.

Op de Paypal site (www.paypal.nl) vindt u uitgebreide informatie over de faciliteiten die Paypal biedt aan handelaren op internet. Voor de mogelijkheden en kosten van een Integrace standaard webshop kunt u contact opnemen met