Webshop hetechtelandleven.nl

Het aantal webshops dat gebaseerd is op de Integrace standaard shop blijft groeien. Recent mochten we weer een bijzonder fraai exemplaar verwelkomen: www.hetechtelandleven.nl.

webshop-hetechtelandlevenHetechtelandleven verkoopt outdoor kleding, home and garden artikelen en kado-artikelen. Daarnaast bevat het assortiment een collectie kunstfoto’s.  

De shop heeft een zeer herkenbare en geheel eigen uitstraling. Vormgeving is verzorgd door Integrace. De onderliggende technologie is volledig standaard; vrijwel direct na goedkeuring van de vormgeving stond de webwinkel beschikbaar en kon hetechtelandleven de producten gaan toevoegen. De totale doorlooptijd vanaf het verlenen van de opdracht en het live gaan van de shop bedroeg slechts enkele weken. 

In de webshop kan worden betaald met iDeal en met Paypal. Voor het analyseren van bezoekersgedrag en  het succes van AdWords advertenties staan de Google standaard tools ter beschikking (Google Analytics, Google Webmastertools). De shop is volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines door de standaard aanwezige Google sitemap en de zoekmachine-vriendelijke url’s.