BasisSite Computerteach

Bent u op zoek naar een eenvoudige en goed onderhoudbare website? Overweeg dan eens – net als opleider Computerteach - de aanschaf van een Integrace BasisSite.

basissite voor opleider computerteachEen BasisSite bestaat uit een onbeperkt aantal pagina’s, die u zelf kunt onderhouden met ons onvolprezen CMS Sitemanager.

De site krijgt een eigen unieke vormgeving op basis van uw huisstijl en wensen.

Een Basissite staat voor gemak en snelheid. U heeft geen enkele automatiseringskennis nodig om snel online te zijn en uw site te onderhouden.

Uw site - geoptimaliseerd voor Google

Een uniek kenmerk van de BasisSite is de optimalisatie voor zoekmachines , Google in het bijzonder. De site helpt zoekmachines actief om te begrijpen welke content wordt aangeboden. Bij de BasisSite ontvangt u een beknopte optimalisatiegids die u duidelijk maakt hoe u op eenvoudige wijze een hoge positie binnen zoekresultaten kunt behalen.

Betaalbare oplossing 

De BasisSite is een prima en betaalbare oplossing voor starters, kleine bedrijven, stichtingen, en verenigingen. De site kan daarnaast ook prima worden ingezet als aktiesite, bijvoorbeeld voor productpromotie, of als landingssite in google optimalisatietrajecten.

De BasisSite biedt u de unieke gelegenheid om gebruik te maken van dezelfde geavanceerde CMS-technologie als grote organisaties, tegen een vast laag maandelijks tarief en de eenmalige kosten van een site-ontwerp.

Een leuk voorbeeld van een Integrace BasisSite is net live gegaan: www.computerteach.nl.

Interesse?

Mail dan naar . Wij sturen u per ommegaande een beknopte prijsopgave. Na een akkoord kunt u binnen 2 weken – of als het echt nodig is nog sneller – online zijn met uw eigen unieke BasisSite.