Nieuwe release Integrace CMS

De nieuwe release van het Integrace CMS biedt meer flexibiliteit, betrouwbaarheid en prestaties.<BR>

Integrace heeft recent een nieuwe release vrijgegeven van het Enterprise Connection Platform, dat de basis vormt voor onder meer het Integrace CMS SiteManager.

Het vernieuwde CMS biedt nog meer mogelijkheden voor het inhoudelijk beheer van geavanceerde websites. Door de verbeterde integratie met back-office systemen kunnen krachtige extranet en intranet applicaties worden gerealiseerd. Hiermee kunnen gebruikers op één plek toegang krijgen tot gegevens uit verschillende systemen, en ontstaan geavanceerde enterprise portals. Verder is het CMS volledig gebaseerd op XML, met alle voordelen van dien.

De nieuwe release is een state-of-the-art implementatie van Microsoft .NET, waardoor gebruikers beschikken over alle voordelen van dat platform. Deze voordelen liggen vooral op het gebied van performance, een verhoogde betrouwbaarheid, een hogere flexibiliteit, en meer security. Bij dit laatste is er sprake van een volledige integratie met Windows security.

Het CMS draait op Windows Server 2003. Dit technische platform biedt een verhoogde prestatie, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid. Daarnaast is het platform optimaal geïntegreerd met Microsoft .NET.