Webshop Farmadomo gaat in voedingsproducten

De Farmadomo webshop biedt naast het bestaande assortiment producten voor diabetici nu ook een breed assortiment aan voedingsproducten.

Farmadomo is onderdeel van de Linde groep. Farmadomo is als facilitair dienstverlener actief in de specialistische thuiszorg en de ziekenhuisverplaatste en ziekenhuis-vervangende zorg thuis.

Farmadomo leverde reeds een breed assortiment aan producten voor diabetici via de webshop. Het assortiment is nu uitgebreid met een geheel nieuwe productgroep, te weten voedingsproducten. In deze productgroep vallen producten als dieetzuigelingenvoeding, drinkvoeding, voeding voor patienten met de aminozuurstofwisselingsziekte PKU, en sondevoedingsproducten.

 

webshop farmadomo voeding

 

Gebaseerd op Integrace webshop

De uitbreiding van de webshop met het nieuwe productassortiment heeft plaatsgevonden na de positieve ervaringen met de diabetes shop, die geheel gebaseerd is op de Integrace webshop en beheerd wordt met Integrace SiteManager. Uitbreiding was releatief eenvoudig door het flexibele en uitbreidbare karakter van de Integrace webshop.