Dedicated Managed Hosting voor Omroep Brabant

Per 1 januari verzorgt Integrace de hosting van de Omroep Brabant sites.

Omroep Brabant is zeer actief op internet -  en met succes, gegeven het fors stijgende aantal bezoekers dat in deze maand zelfs de 1 miljoen dreigt te overschrijden. Integrace is op dit gebied al jaren de vaste partner. In deze succesvolle samenwerking hebben wij het ontwerp en de realisatie van de site voor onze rekening genomen. Daarnaast leveren wij het CMS.

Dedicated Managed

hosting omroep brabantPer 1 januari verzorgt Integrace nu ook de volledige hosting van de Omroep Brabant sites. Dit gebeurt in de “dedicated managed”  vorm, waarbij Omroep Brabant draait op eigen machines die volledig worden beheerd door Integrace.

Om een robuuste oplossing te bieden aan deze succesvolle- en daarmee ook veeleisende – klant is de hardware configuratie op vrijwel alle gebieden redundant uitgevoerd. Alle servers zijn voorzien van “hot-swappable” harde schijven in een RAID configuratie,  en van dubbele voedingen. Verder is een geavanceerd “load-balancing”  mechanisme ingericht. Hierdoor kan Omroep Brabant ook sterk stijgende of incidenteel piekende bezoekersaantallen voorlopig moeiteloos aan. 

100% beschikbaarheid

microsoft .net hosting integraceDe servers worden voortdurend gemonitord. Back-up geschiedt op de standaard Integrace backup servers, zodat het risico op dataverlies vrijwel nihil is.

Sinds het moment dat Integrace het beheer van de hosting omgeving heeft overgenomen (in het derde kwartaal van vorig jaar) is sprake van een beschikbaarheid van 100%.

Integrace is bijzonder content met deze uitbreiding van de dienstverlening aan Omroep Brabant. Niet alleen is het een blijk van vertrouwen van deze geavanceerde gebruiker, maar tevens is dit een uitstekende impuls voor onze hosting bedrijfsactiviteiten die in het vierde kwartaal van 2008 zijn gestart.