TRC Advocaten introduceert Digitaal Spreekuur

U heeft een juridische vraag? Voortaan start u gewoon een chatsessie met één van de advocaten van TRC Advocaten.

TRC Advocaten: Digitaal SpreekuurTRC Advocaten is een advocatenkantoor met vestigingen in Veldhoven, Horst en Eindhoven. De dienstverlening is innovatief en het kantoor wil zeer toegankelijk zijn voor iedereen die behoefte heeft aan juridisch advies.

Om het voor prospects en cliënten zo eenvoudig en laagdrempelig mogelijk te maken om contact op te nemen werd eerder al een "Bel mij nu” faciliteit geïntroduceerd. Met de nieuwe chat-faciliteit verlaagt TRC Advocaten de drempel tot haar juridische dienstverlening nog verder. Een juridisch advies via het Digitaal Spreekuur is gratis, en de kennismaking is geheel vrijblijvend.

TRC Advocaten biedt deze online dienstverlening als eerste kantoor in Nederland. Dat laagdrempeligheid en toegankelijkheid loont op dit gebied moge blijken uit de resultaten: in de eerste week van opening heeft het contact via de chat al geresulteerd in enkele concrete opdrachten.

U vindt het Digitale Spreekuur op de TRC homepage in de rechterkolom, op een prominente positie. Het Digitale Spreekuur is open op dinsdagochtend en donderdagmiddag.