Webshop beschikbaar in meerdere talen

De Integrace Standaard Webshop is nu beschikbaar in meerdere talen. Naast het Nederlands worden nu ook Engels, Duits en Frans ondersteund.

De nieuwe taalversies van de shop zijn beschikbaar vanaf 18 maart 2009 (webshop versie 1.7).  Andere talen dan Nederlands, Engels, Frans of Duits kunnen op verzoek worden  geïmplementeerd tegen geringe meerkosten. Dit geldt ook voor eventuele afwijkende online betaalsystemen en verzendsystematieken in specifieke regio’s of landen.

De gewenste taal wordt gekozen bij aanschaf van de standaard webshop. De standaard shop kent dus één taal. In de "op-maat" versie van de shop kan tevens worden gekozen voor een meertalige variant van de winkel, waarbij op elk moment in de shop van taal kan worden gewisseld. 

De shop biedt in alle talen nu tevens de mogelijkheid om af te wijken van de standaard terminologie. Bij de inrichting van de shop kunnen alle zichtbare teksten vervangen worden door eigen teksten, zodat beter kan worden ingespeeld op specifieke doelgroepen.

De meertaligheid van de shop is een reactie op de vragen van onze klanten, die in toenemende mate zaken doen over de grens.