Release Competentiemonitor versie 2.2.4

Competentiemonitor versie 2.2.4 is een zogeheten service-release, waarin een aantal kleinere issues is opgepakt.

In deze release zijn de volgende wijzigingen en uitbreidingen doorgevoerd. De nummers refereren aan de case-nummers waaronder deze wijzigingen in het Integrace support systeem bekend stonden.

6140: Leerling-enquete niet inzichtelijk voor leidinggevende

Voor scholen die gebruik maken van de 'blind scoren' functionaliteit is het voor de leidinggevende nu ook mogelijk om de scores inzichtelijk te maken bij gesprekken zonder leidinggevende evaluatie.

6160: Dossier afsluiten

De tekst op de knop 'Afsluiten Gesprek' is vervangen door 'Gesprek archiveren' om verwarring over de geboden functionaliteit te voorkomen.

4292: Werknemers op inactief.

De administrator kan een medewerker nu op 'Uit dienst' zetten. De medewerker verschijnt dan niet meer in de lijsten en overzichten.

4093: Rapport Lopende Gesprek voor medewerker

Het rapport 'lopend gesprek' is nu ook toegankelijk voor de medewerker zelf. Het rapport geeft een overzicht van de scores van het lopende gesprek.

6146: Leidinggevende krijgt onnodige mail

Leidinggevenden ontvangen geen emails meer van taken die zij voor zichzelf genereren.

6061: Gebruiker (medewerker) - Rapporten

Ook het rapport 'Grafiek competentiescores' is voortaan toegankelijk voor de medewerker. Het rapport geeft een overzicht van de scores van het laatste afgesloten gesprek.

5767: Foutmelding wanneer geen klas wordt ingevuld bij leerlingenquete

Er verschijnt voortaan een foutmelding als geen klas wordt ingevuld bij het aanmaken van een leerlingenquête.

5405: Foutmelding Leidinggevende

Een fout is opgelost die zich voordeed als een leidinggevende een taak open had staan voor een docent die niet langer in een unit was ingedeeld.