Nieuwe Integrace site en nieuwsbrief

Een nieuwe site en elektronische nieuwsbrief voor een up-to-date overzicht van het bedrijf, onze producten en onze projecten...

In de afgelopen jaren heeft Integrace een sterke ontwikkeling doorgemaakt. De forse investeringen in productontwikkeling hebben geresulteerd in een aantal state-of-the-art producten op het gebied van content management, en een geavanceerd ontwikkelplatform op basis van Microsoft .NET. Met de ontwikkelde technologie kunnen zeer snel dynamische internet- en intranet toepassingen worden gerealiseerd.

Parallel aan deze ontwikkeling is ook het aantal klanten dat deze technologie inzet sterk gegroeid. Tot onze klantenkring behoren inmiddels klinkende namen als DuPont de Nemours, het Agentschap BPR van het Ministerie van BZK,  Vogel's Products, OTTO, Omroep Brabant, en vele anderen.

Zoals het gezegde gaat: de kinderen van de schoenmaker lopen op blote voeten. Onze eigen aanwezigheid op internet voldeed al weer enige tijd niet meer aan de hoge kwaliteitseisen die wij in onze klantenprojecten hanteren.

Met deze nieuwe site en bijbehorende nieuwsbrief is dat euvel nu adequaat verholpen. De nieuwe site geeft een accuraat beeld van ons bedrijf, onze producten en onze projecten. En met de Engelstalige versie is de informatie nu ook toegankelijk voor onze internationale relaties.

Heeft u op- of aanmerkingen naar aanleiding van de site of nieuwsbrief? Wij horen ze graag van u via !