Huysshop.nl verkoopt diensten met Integrace webshop

Waar webshops doorgaans uitsluitend worden ingezet voor de verkoop van fysieke producten, heeft Huysshop.nl er voor gekozen om het dienstenpakket aan de man te brengen met een Integrace standaard webshop.

Huysshop.nl is een activiteit van De Huyskenners, een NVM makelaardij in Den Bosch. Met de Huysshop richt de Huyskenners zich op de doe-het-zelver bij het verkopen van een huis. Hiervoor is een aantrekkelijk concept ontwikkeld.

 

huysshop.nl: verkoop van diensten met Integrace webshop

 

Huizenverkoper bepaalt zelf dienstenpakket

De verkoper neemt bij de Huysshop een basispakket van diensten af tegen een zeer lage prijs. Dit "NVM Basispakket" omvat onder meer een plaatsing op Funda, en verder alle diensten die minimaal noodzakelijk zijn voor een ordelijke verkoop van een woning. Dit NVM Basispakket kan vervolgens met een breed scala van “deeldiensten” worden uitgebreid.

Op deze wijze kan een huiseigenaar zelf exact bepalen welke makelaarsdiensten hij of zij wil uitbesteden, en welke zaken hij of zij zelf wil uitvoeren. Hierdoor kan fors worden bespaard op makelaarskosten. Een NVM Basispakket is bij de Huysshop al verkrijgbaar voor € 400. 

Dienstenverkoop met standaard Integrace Webshop

Hoewel het concept van deeldiensten niet nieuw is, is de Huyskenners wel de eerste partij die deze dienstverlening aan de man brengt met een standaard webshop. In deze shop voegt de klant op eenvoudige wijze diensten toe aan een bestellijst. Deze bestellijst wordt interactief opgebouwd totdat het gewenste pakket aan deeldiensten is samengesteld, waarna de bestelling kan worden verzonden.

De Huysshop is volledig gebaseerd op een Integrace standaard webshop. Door simpelweg wat terminologie aan te passen is een winkel ontstaan die ook voor de verkoop van diensten zeer geschikt is. Zo heet een "winkelmand" in de Huysshop "Bestellijst", en wordt nergens meer gesproken over "producten" of "artikelen" maar over "diensten" en "deeldiensten".