SalesForce koppeling met websites

Door een koppeling te leggen tussen uw website en een CRM-pakket zoals SalesForce wordt het afhandelen van leads veel eenvoudiger.

Lead-generatie via uw website vergt een zorgvuldige opzet van de dialoog die u met uw bezoekers aangaat, een nauwgezette analyse van sitestatistieken om het conversieproces te verbeteren, en een voortdurende verbetering van uw site. Kortom, allemaal tijdrovende zaken.  

salesforce koppeling sitemanager sitesWanneer alle aandacht dan resulteert in een mooie stroom van leads, is een zorgvuldige afhandeling natuurlijk essentieel. Voor die afhandeling zet u een CRM-pakket in. Hierin registreert u alle communicatie met uw prospects en plant u alle acties die noodzakelijk zijn om die kostbare lead om te zetten in een opdracht. Een populair online CRM-pakket is SalesForce. 

SiteManager websites kunnen nu eenvoudig gekoppeld worden aan SalesForce. Alle informatie in het contactformulier op uw site kan op eenvoudige wijze worden doorgezet naar Salesforce en resulteren in een lead. Maar ook informatie uit andere bronnen kan met een automatische koppeling worden overgezet naar SalesForce. 

SalesForce gebruiker en geïnteresseerd? Informeer dan naar de mogelijkheden voor een Salesforce koppeling.