Standaard webshop volledig vernieuwd

De Integrace Standaard webshop is in versie 2.0 grondig op de schop genomen en uitgebreid met belangrijke nieuwe functionaliteiten, o.a. voor Google e-commerce integratie.

In de nieuwste herziening van de Integrace standaard webshop is de webshop software “onder de motorkap” vrijwel volledig vernieuwd. De belangrijkste doelstelling hierbij was het vergroten van de flexibiliteit. Met deze herziening is het veel eenvoudiger geworden om afwijkende layouts en vormgevingen te realiseren.  

Functionele uitbreidingen webshop

Hoewel het merendeel van de wijzigingen voor de gebruiker onzichtbaar is, zijn er ook diverse functionele uitbreidingen en veranderingen. Dit belangrijkste daarvan zijn:

 • Mogelijkheid voor extra productopties en filtermogelijkheden hierop. Hiermee is het mogelijk om lange productlijsten snel te filteren op gezochte eigenschappen.
 • Betere ondersteuning voor verschillende valuta, alle valuta die in Windows zitten worden ondersteund
 • Het BTW bedrag is niet meer standaard 19% maar in te stellen
 • Ondersteuning voor iDEAL Rabobank en verbeterde functionaliteit voor koppeling met iDEAL ING
 • Standaard geïntegreerd mailformulier waarvan de opmaak aangepast kan worden. Het contactformulier en de opdrachtbevestigingen kunnen hiermee verstuurd worden. Indien deze opmaak niet voldoet is er altijd nog de mogelijk om een e-mail op maat te maken.
 • Ondersteuning voor facturatie door PrintManager. Met PrintManager kunnen facturen in PDF formaat worden geproduceerd, en kunnen allerhande gewenste nabehandelingen worden uitgevoerd (faxen, mailen, archiveren, envelopperen, enzovoorts).
 • Ondersteuning voor integratie van externe applicaties in de webshop, denk bijvoorbeeld aan een website met track-and-trace informatie.
 • De webshop is standaard beschikbaar in vier talen:  Nederlands, Engels, Duits en Frans. Alle labels in deze talen kunnen desgewenst worden aangepast, en ook additionele talen zijn eenvoudig implementeerbaar.

E-commerce met Google

Ook Google heeft de nodige aandacht gekregen in de nieuwe release van de shopsoftware.

 • Ondersteuning voor Google Webmaster Tools (eenvoudige ingave verificatiecode)
 • Ondersteuning voor Google Analytics E-commerce, waardoor in Analytics een volledig overzicht bestaat van de verkochte producten en de leadbronnen (Adwords of organisch)
 • Extra trackers voor Google Analytics op belangrijke punten t.b.v. trechterweergave, bijvoorbeeld na het versturen van het bestelformulier, na het accorderen en het versturen van het contactformulier

Technische vernieuwingen shop software

De vernieuwde shopsoftware maakt gebruik van de  laatste versie van AJAX (Ajax.Net) waardoor de webshop beter en sneller reageert. Daarnaast worden onderdelen van de site altijd up-to-date gehouden. Zo wordt bijvoorbeeld als je het aantal wijzigt in de winkelmand de samenvatting rechtsboven ook direct aangepast. 

De nieuwe shop heeft een grondig herzien caching-mechanisme, waardoor de webshop beter presteert en sneller is. De webshop is verder geheel gebaseerd op Microsoft .Net masterpages. De webshop kan indien daartoe geforceerd gedraaid worden in IE7 Compatibiliteitsmode binnen IE8.