Integrace introduceert Shoxl webshops

Op basis van de geavanceerde shoptechnologie van de Integrace standaard webshop introduceert Integrace een nieuwe speler op het gebied van webshops: Shoxl.

Shoxl webshopsShoxl is gericht op de startende webwinkelier. Met Shoxl kan deze zelf in enkele eenvoudige stappen een webshop aanmaken. De gegeneerde shop staat direct beschikbaar om naar wens te worden ingericht. Onderhoud van het productassortiment gebeurt met SiteManager, het CMS product van Integrace BV.

 

Shoxl is momenteel beschikbaar in "beta", waarmee wordt aangegeven dat er nog wijzigingen kunnen komen in de aangeboden faciliteiten. Op het gebied van vormgeving kan de Shoxl-gebruiker in de definitieve versie van Shoxl bijvoorbeeld kiezen uit diverse standaard kleurstellingen en topplaten, of voor een eigen kleurenschema. Geavanceerde gebruikers met kennis van CSS kunnen de volledige CSS aanpassen, en daarmee de vormgeving van de shop grondig aanpassen. In de komende productieversie zal het daarnaast mogelijk zijn om te kiezen tussen diverse pagina lay-outs.

 

Shoxl is een ideale oplossing voor de beginnende webwinkelier. Vanwege de verregaande aanpassingsmogelijkheden zijn Shoxl shops daarnaast een uitstekend vertrekpunt voor reclamebureaus en hosters die hun dienstenpakket willen uitbreiden met een webshop, en die zelf wel over design expertise beschikken met niet over webshop technologie. Daarnaast wordt de Shoxl technologie in de vorm van webservices aangeboden aan System Integrators, die de Shoxl technologie daarmee snel kunnen integreren in de eigen oplossingen.

 

Meer informatie over Shoxl webshops vindt u op www.shoxl.com.