Industrieland.nl: Ondernemers werken samen op digitaal platform

Industrieland.nl legt de basis voor samenwerking tussen ondernemers op industrieterreinen onder het motto: efficient samenwerken is geen toeval!

Industrieland.nl is een uniek online platform dat toegankelijk is voor iedereen die meer wil weten over industrieterreinen in Nederland. 

industrieland.nl: digitaal platform voor ondernemers op industrieterreinen

Industrieland omvat voor alle op industrieterreinen gevestigde bedrijven een uitgebreid bedrijfsprofiel en vacaturebank. Parkmanagers en ondernemersverenigingen kunnen gebruik maken van de zeer complete en gebruiksvriendelijke webapplicatie. Daarnaast stelt industrieland collectieve dienstverleners in staat hun product of dienst effectiever te presenteren.

Industrieland is gerealiseerd door Integrace BV in een zeer intensieve samenwerking. De achterliggende applicatie is veelomvattend en complex. De presentatie daarentegen is zeer gebruiksvriendelijk en toegankelijk, en oogt verfrissend simpel.

Met deze fraaie technologie en het zeer enthousiaste management van Industrieland is aan alle voorwaarden voldaan voor een leidende positie op deze markt. Wij wensen Industrieland alle succes!

Meer informatie? Bezoek dan www.industrieland.nl