Crisis? What crisis!

Ondanks de recessie investeren onze klanten nog driftig door in marketing communicatie en e-commerce trajecten.

In de afgelopen weken is weer een aantal sites opgeleverd, van maatwerk site tot standaard webshop. Enkele highlights:

 

Praxas heeft een standaard website met maatwerk ontwerp laten realiseren. Leuk detail aan deze site is dat ingevoerde contactformulieren direct worden gekoppeld aan het CRM pakket Salesforce.


CBM lanceert een nieuwe website xpertnutrition, die net als alle overige CBM sites (het wordt inmiddels een hele verzameling) wordt onderhouden met de centrale SiteManager installatie.
KCE heeft een volledig herontwerp van de site laten uitvoeren. Op deze site vinden we ook Google Site Search. Binnenkort wordt de site nog voorzien van een uitgebreide tagging systematiek.
VDL heeft voor enkele dochterbedrijven subsites gerealiseerd met de door Integrace geleverde gereedschappen. En er zit nog een hele reeks in de pijplijn.
Industrieland is live gegaan met een unieke zoekmachine gericht op bedrijventerreinen. In een afzonderlijk nieuwsbericht besteden we hier meer aandacht aan.
Linnenoutlet heeft een succesvolle start achter de rug met hun shop voor bedlinnen, badlinnen en keukenlinnen. Ook hierover leest u elders meer.
Van Aetsveld heeft Vavia (Van Aetsveld Vandaag Is Anders) gelanceerd, dat zich richt op het losmaken van vastgelopen organisaties. Natuurlijk met bijbehorende site.

 

En de lijst stopt hiermee niet. SoundWorks, leverancier van licht en geluid aan evenementen, bands en artiesten die u allemaal kent, neemt een website af die binnenkort live gaat. Omroep Brabant heeft de website laten herontwerpen door Fresheads, en wij starten met een redelijk omvangrijk ombouwtraject. Wijneducatie.nl komt binnenkort met een geheel vernieuwde site. Lock Fanimation start met een nieuwe webshop op basis van onze Shoxl technologie. We hebben een nieuwe reseller mogen verwelkomen, RAM Reclame, met direct een leuke opdracht voor een website van een van hun klanten.

En gelukkig kunnen we zo nog even door gaan.

Wat overigens niet wil zeggen dat we u niet hartelijk verwelkomen wanneer u ons wilt inschakelen voor uw internet of e-commerce projecten. Ook aan uw succes bouwen we graag en met overtuiging! Neem contact op met , sales manager Integrace, wanneer u eens van gedachten wilt wisselen over de mogelijkheden voor uw bedrijf.