Betalen met iDeal of PayPal in standaard webshop

De nieuwste versie van onze standaard webshop software biedt bestellers de mogelijkheid om een mislukte iDeal of PayPal transactie opnieuw te starten.

Een bestelling in een webshop is mooi, maar een webwinkelier wordt uiteraard pas echt blij als de betaling ook op de rekening staat.

In de webshop praktijk kunnen zich echter diverse problemen voordoen waardoor een klant niet direct betaalt, zelfs al is er gekozen voor iDeal of PayPal als betalingswijze. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de klant de e-dentifier van de bank niet bij de hand heeft, of een bevestigingscode moet ontvangen op een mobiele telefoon die ergens anders ligt. In dergelijke gevallen mislukt de iDeal of PayPal betaling.

Een klant die zijn bestelling niet direct kan betalen zal vaak simpelweg de order opnieuw invoeren. De winkelier heeft dan een dubbele order, en moet een credit nota maken en de zaak administratief correct verwerken. In andere gevallen wacht de klant af, en moet de winkelier achter zijn geld aan. Frustratie alom.

Herstarten iDeal of PayPal transactie

herstarten ideal of paypal betaling in integrace standaard webshop softwareDe nieuwste versie van de Integrace standaard webshop bevat een praktische oplossing voor dit probleem. In de bestelbevestiging die automatisch direct na afronden van de bestelling wordt verzonden wordt de mogelijkheid geboden om de iDeal of PayPal transactie opnieuw te starten.

Simpel maar effectief, en een goed voorbeeld van de praktijkgerichtheid van onze standaard webshop.

Afwijkende lettertypes

Een tweede vermeldenswaardige functie in de nieuwe release is de mogelijkheid om elk willekeurig lettertype (font) te gebruiken in koppen en teksten. Dit geeft ontwerpers een veel grotere vrijheid om de shop de gewenste uitraling te geven en dicht bij een huisstijl te blijven. Dus geen standaard Arial of Verdana meer, maar gewoon het standaard lettertype dat u in al uw uitingen gebruikt.

Google AdWords conversiecodes

En tenslotte kan in de shop nu ook eenvoudig een Google AdWords conversiecode worden meegegeven. Bij elk bezoek aan de "bedankt voor uw bestelling"  pagina krijgt AdWords dan een seintje, zodat nauwkeurig kan worden gemeten hoe doeltreffend uw Google campagne is, en hoeveel een bestelling u nu eigenlijk  precies kost.