EZ-base standaard shop

Voor EZ-base, hofleverancier van productdata voor de ijzerwaren en gereedschappen branche, is een uitgebreide standaard website inclusief aan EZ-base gekoppelde productcatalogus gerealiseerd. EZ-base completeert hiermee het aanbod richting EZ-Base gebruikers.

ez-base: productendatabase voor de ijzerwarenbrancheEZ-base richt zich op het samenbrengen van vraag en aanbod in de ijzerwarenbranche. In de kern is EZ-base een omvangrijke database (met bijbehorend webplatform) waarin leveranciers hun productenaanbod inbrengen. Agenturen en groothandelorganisaties betrekken vervolgens hun productinformatie uit die centrale database. 

Dit biedt alle partijen grote voordelen: producenten distribueren hun gegevens op eenvoudige wijze aan hun klanten, en groothandels beschikken direct over alle benodigde productdata.

Met de door Integrace gerealiseerde standaard EZ-site beschikken klanten van EZ-base nu ook over de mogelijkheden om dit productassortiment snel te presenteren op een eigen site. De EZ-site is gebaseerd op standaard Integrace shoptechnologie. Door de strikte scheiding van vormgeving en functionaliteit kan de site snel worden toegesneden op de huisstijl van een afnemer. Maar de kern van de site is uiteraard de koppeling met de EZ-base productendatabase.

standaard ez-base shop tieman tradingDe site wordt als eerste ingezet door EZ-base klant Tieman Trading.

Levering van de EZ-site geschiedt exclusief door EZ-base.

Bent u EZ-base gebruiker en geinteresseerd in de EZ-Site? Neem dan contact op met EZ-base.