Frisse look voor Omroep Brabant webportaal

De Omroep Brabant website is geheel in het nieuw gestoken. Zowel de vormgeving als navigatie is herzien. Daarnaast hebben audio en video een veel prominentere plaats gekregen in de site.

De Omroep Brabant site is met deze nieuwste release weer een stuk geavanceerder en direct ook gebruiksvriendelijker geworden.

restyle omroep brabant websiteNiet alleen is een aantal al langer bestaande kritiekpunten op bijvoorbeeld de navigatie weggewerkt, maar de site kent ook een groot aantal innovaties en vernieuwingen.

Gebruikers kunnen bijvoorbeeld zelf beslissen welke onderdelen interessant zijn, en minder interessante componenten simpelweg dichtkliken. Verder zijn audio en video veel beter toegankelijk, onder andere door de video-player een zeer prominente positie te geven op de pagina.

Snelle ontwikkeling door e-omroep platform

De nieuwe site is in zeer korte tijd gerealiseerd op het technische platform dat door Integrace voor omroeporganisaties is ontwikkeld. Dit platform bevat geavanceerde functies voor omroepen, en zorgt er voor dat ontwikkeltrajecten zeer snel kunnen verlopen. In deze technische opzet maakt ontwikkelen plaats voor inrichten van bestaande componenten, wat een groot tijds- en kwaliteitsvoordeel met zich meebrengt.