Landingspagina's voor TRC Advocaten

Door de inzet van landingspagina's voor diverse gemeentes zorgt TRC voor een verbeterde vindbaarheid van het advocatenkantoor in Google, wanneer potentiele klanten uit andere gemeentes zoeken naar advocaatdiensten.

landingspagina TRC Advocaten VenloTRC Advocaten heeft vestigingen in Veldhoven, Horst en Eindhoven. Wanneer gezocht wordt naar een advocaat of advocatenkantoor in deze plaatsen is TRC uitstekend zichtbaar in de Google zoekresultaten. Op een zoekterm als "advocaat veldhoven" vindt u het kantoor bijvoorbeeld op de eerste positie van de organische zoekresultaten. 

Deze uitstekende zichtbaarheid in Google is het resultaat van een zorgvuldige optimalisatie van de site. De TRC site maakt gebruik van SiteManager CMS, waarin zeer veel aandacht is besteed aan zoekmachine-optimalisatie. Ook qua content wordt veel aandacht besteed aan informatie die voor de genoemde gemeentes interessant is. Deze informatie wordt ook gebundeld aangeboden in subsites voor elke vesting.

Landingspagina's

Uiteraard richt TRC zich ook op gemeenten in de nabijheid van deze vestigingen. Om nu ook goed gevonden te worden in Google wanneer gezocht wordt naar een advocaat in - bijvoorbeeld - Venlo is de TRC site uitgebreid met landingspagina's voor deze gemeenten. Deze pagina's zijn bereikbaar op een eigen URL. 

Door de gekozen opzet wordt er voor gezorgd dat de URL zichtbaar blijft in de adresbalk van de browser, terwijl de bezoeker eenvoudig toegang heeft tot alle info op de TRC site.  Hiermee wijkt de site af van de normale aanpak van landingspagina's. Bij de realisatie van deze pagina's zijn de Google richtlijnen uiteraard zorgvuldig gevolgd. Zo is aangegeven dat er geen enkele link op de pagina gevolgd mag worden door de Googlebot.