Thuiswinkel.org certificaat voor Switsj.com

De groei van Switsj Kinderkleding en de certificeringseisen van Thuiswinkel.org maakten het noodzakelijk om over te stappen op nieuwe professionele webshoptechnologie. Na een grondige orientatie viel de keuze op een Integrace Shoxl webshop.

vernieuwde webshop switsjDe vormgeving van de nieuwe webshop sluit aan op de oude shop, maar is geactualiseerd en opgefrist. Vormgeving was echter niet de belangrijkste reden voor Switsj om op zoek te gaan naar een nieuwe leverancier. De aanleiding lag vooral in de problemen met afhandeling van orders en betalingen, in faciliteiten die in de oude shop ontbraken, en in de certificeringseisen van Thuiswinkel.org. 

Webshop certificering Thuiswinkel.org

Thuiswinkel.org stelt stringente eisen aan webshops, en controleert ook nauwgezet of aan deze eisen wordt voldaan. De Thuiswinkel.org eisen hebben betrekking op inhoudelijke zaken als leveringsvoorwaarden, klachtenprocedures en dergelijke; maar ook bijvoorbeeld op versleuteling van vertrouwelijk dataverkeeer. 

Omdat de shop al geruime tijd draaide, was een extra aandachtspunt verder natuurlijk ook het overzetten van de oude productgegevens, ordergegevens en klantgegevens naar de nieuwe shop. 

Nieuwe mogelijkheden Shoxl webshop

De Switsj shop maakt gebruik van de nieuwste versie van de Shoxl webshop. Nieuwe faciliteiten in deze versie zijn onder andere: 

  • de mogelijkheid om productvarianten op te voeren, elk met een eigen prijs, foto en beschrijving
  • actieve filters waarmee snel een selectie kan worden gemaakt uit grote productverzamelingen
  • een “dashboard” dat een overzicht geeft van alle orders en de actuele voorraadstatus
  • een koppeling met een externe mailing list provider (YMLP)
  • een koppeling met een Affiliate programma (Affiliate4you)
  • SSL versleuteling van vertrouwelijk dataverkeer.

Verder maakt Switsj ook gebruik van een geoptimaliseerde koppeling met MultiSafePay voor de afhandeling van betalingen, zodat klanten automatisch een herinnering ontvangen als nog niet is betaald. 

Met de nieuwe shop voldoet Switsj aan alle certificeringseisen van Thuiswinkel.org.

Integrace Shoxl webshoptechnologie: ook uw volgende stap?

De Switsj ervaringen onderstrepen dat Integrace webshoptechnologie voor gevorderde webwinkeliers een uitstekende keuze is. Dus hebt u genoeg van de beperkingen van uw huidige shop, en wilt u de volgende stap zetten naar zakelijk websucces: we komen graag met u in gesprek!