Competentiemonitor Release 2.2.10

De nieuwe versie van Competentiemonitor lost een aantal kleine issues op, en geeft de mogelijkheid om naast een kwantitatieve beoordeling ook wat meer inhoudelijk commentaar te geven bij een oordeel over specifieke competenties.

In de release zijn de volgende zaken opgepakt. Het nummer refereert aan het nummer waaronder de case bekend staat in ons support systeem.

637: Geen mail bij gesprek invoeren

Na het inplannen van een gesprek door de leidinggevende wordt voortaan automatisch ter bevestiging een e-mail naar de betreffende medewerker verzonden.

8839: De e-mail (communicatie) verbeteren.

De opmaak van de automatisch gegenereerde e-mail berichten is verbeterd.

8841: Grafieken beschikbaar indien gesprek nog niet gearchiveerd is

Het rapport 'Grafiek competentiescores' kan worden geopend voor alle gesprekken van de medewerker. De totaalscores binnen het rapport laten de gemiddelde scores zien binnen de school van de leidinggevende evaluaties van het betreffende profiel. Deze scores worden berekend over de meest recent afgesloten gesprekken.

1064: Kwalitatieve beoordeling naast kwantitatieve

Aan het evaluatie scherm is een opmerkingenveld toegevoegd. Betreffende functionaliteit geldt voor de leidinggevende-, collega- en zelfevaluaties.

8006: FW: docentnaam leerlingenquete

Bij de leerlingenquête wordt niet langer de voornaam van de docent vermeld maar voortaan enkel de eerste letter getoond.