Nieuw intranet voor TV8 en Omroep Brabant

Nieuwe intranet site stimuleert interne communicatie en betrokkenheid van medewerkers…

TV8 en Omroep Brabant beschikken reeds geruime tijd over een intranet, dat echter weinig intensief wordt gebruikt. Om de interne communicatie te bevorderen en de betrokkenheid bij het bedrijf te stimuleren is daarom besloten om een nieuwe intranet site te realiseren.

Uit het verleden is geleerd dat actualiteit en volledigheid van beschikbare informatie cruciaal zijn voor succes. De nieuwe site krijgt een attractieve homepage waarop onder meer automatisch zichtbaar zal zijn welke documenten en informatie nieuw zijn. Daarnaast wordt de op de site beschikbare informatie sterk uitgebreid. Om de betrokkenheid bij het intranet nog verder te vergroten krijgen medewerkers een persoonlijke pagina, en kan onderling worden gediscussieerd in fora en via prikborden.

De intranet site moet de standaard startpagina worden voor de medewerkers van TV8 en Omroep Brabant en dé plek waar medewerkers kijken voor de laatste ontwikkelingen.

Om het intranet actueel te kunnen houden wordt dit voorzien van een state-of-the-art content management systeem. Dit CMS zal volledig zijn geïntegreerd met het eerder door Integrace reeds geleverde CMS voor de Omroep Brabant portal. TV8 en Omroep Brabant krijgen hiermee ook voor het intranet de mogelijkheid om geheel zelfstandig de sitestructuur en alle site-pagina’s te onderhouden.