Stoeterij Duyselshof presenteert top springpaarden

Verscholen in de Brabantse Kempen ligt een stoeterij met allure: Stoeterij Duyselshof. Deze fantastische stoeterij beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn voor het fokken, opleiden en trainen van topspringpaarden.

De stoeterij is eigendom van Wim van der Leegte die in 2000 begon met de springstal in Duizel. Integrace heeft na de succesvolle bouw van VDL Groep websites (www.vdlgroep.com, www.vdletg.nl, www.vdlleegtemetaal.nl en nog 25 bedrijvenwebsites) ook de opdracht gekregen om de website voor de stoeterij te realiseren.

Stoeterij Duyselshof - detail nieuwe website

Het projectteam bestond uit Carolien v.d. Leegte en Chantal Abels (beiden VDL Groep), Wiebe van der Kleij en Cia Hohmann (beiden Stoeterij Duyselshof), en Maud Verhees en Eddie Reinhoudt (Integrace).

Het resultaat is een website, waar de bezoeker in detail wordt geïnformeerd over o.a. stamboeken en resultaten op concoursen. Verder bevat de site veel beeldmateriaal (foto's en video) van de paarden.

Stoeterij Duyselshof paardenmoduleVoor de website is een speciale paardenmodule geconfigureerd in SiteManager CMS. SiteManager CMS kan op basis van een simpele specificatie van een gewenste module die module volledig automatisch genereren. Hierdoor is het mogelijk om maatwerk te bieden met generieke tools.

De gepresenteerde stamboom wordt binnen de paardenmodule opgebouwd. De Stoeterij geeft bij elk paard aan wie de vader en moeder zijn en vervolgens rekent de applicatie de stamboom uit. Indien er meer informatie van de vader en/of moeder beschikbaar is is deze toegankelijk door door te klikken in de boom.

Alle filmmateriaal is ondergebracht in YouTube. Dit YouTube filmpje kan eenvoudig worden gekoppeld aan het paard door het adres in te voeren in het CMS. De clip verschijnt dan in een lightbox.

 

De website vindt u op www.stoeterijduyselshof.nl.