Release Competentiemonitor versie 2.2.11

Release 2.2.11 biedt als voornaamste uitbreiding de mogelijkheid om centraal templates te beheren voor alle documenten die een rol spelen in het bekwaamheidsdossier en bij het proces van competentiemanagement.

De nieuwste release biedt de volgende functionaliteiten. Met het nummer dat u ziet wordt gerefereerd aan het casenummer waaronder de functionaliteit in de releaseplanning bekend staat.

5733: Datums op bestanden bij gesprekken

Van de bestanden die aan een gesprek worden gekoppeld wordt voortaan ook de upload datum geregistreerd.

7553: Extra waarschuwing bij toevoegen van instrumenten

Het is niet langer mogelijk om instrumenten toe te voegen als de gespreksdatum in het verleden ligt. Competentiemonitor geeft in dit geval een passende waarschuwing.

1062: Document templates voor documenten bekwaamheidsdossier

Het voor de administrator nu mogelijk om zowel per documenttype als ook voor de lesobservaties een template bestand beschikbaar te stellen.

Deze template bestanden kunnen door de medewerkers en leidinggevenden worden gedownload om te dienen als basis voor de lesobservaties, de bestanden die bij gesprekken worden toegevoegd en bestanden in het bekwaamheidsdossier.

Mits er een template aanwezig is, is deze download functionaliteit is te vinden in respectievelijk: de lesobservatie taak, de bestand bewerken dialoog of de bestanden tabel van het bekwaamheidsdossier.