Integrace op YouTube

In een nieuw kanaal op YouTube vindt u meer gedetailleerde informatie over onze producten SiteManager CMS en Shoxl webshops. Daarnaast gaan we ook in op gerelateerde onderwerpen zoals zoekmachinemarketing.

Een plaatje zegt meer dan 100 woorden, en met de hoeveelheid plaatjes die een video bevat kunnen we dus heel wat meer verduidelijken dan met lange verhalen. Voldoende reden om de voor velen toch complexe materie van content management systemen, webshops en gerelateerde onderwerpen toe te gaan lichten in een reeks videos.

De eerste videos staan inmiddels online. U vindt ze op YouTube in het Integrace Kanaal: http://www.youtube.com/user/integracebv

Wilt u volgen wat er op dit uitzendkanaal verschijnt dan kan dat eenvoudig door op de knop "Abonneren" te drukken (gele knop linksboven).

U vindt de filmpjes natuurlijk ook gewoon buiten het kanaal op YouTube door te zoeken op (bijvoorbeeld) Integrace, SiteManager of Shoxl.

We hopen velen van u te mogen verwelkomen als abonnee. En mocht u suggesties hebben voor onderwerpen die u graag behandelt zou willen zien: aarzel vooral niet om . We stellen alle input, reacties en commentaren zeer op prijs.