Catalogue Manager: een catalogus met één druk op de knop

Catalogue Manager is een innovatieve oplossing voor het geautomatiseerd produceren van productcatalogi en andere commerciële productinformatie.

Catalogue Manager, een nieuw product van Integrace BV, reduceert de realisatie van een drukklare catalogus tot één druk op de knop. U stelt éénmalig het op te nemen assortiment samen, legt de vormgeving vast, en uw catalogus is klaar voor productie – telkens opnieuw, voor een fractie van de investering die dit eerder vergde.

En met Catalogue Manager kunt u nog méér. Met dit product produceert u eenvoudig ál uw commerciële productinformatie, zoals product sheets en prijslijsten. Daarnaast is Catalogue Manager de ideale basis voor een elektronische catalogus op uw internet-site.

Met Catalogue Manager levert Integrace één van de meest geavanceerde applicaties van dit moment op het gebied van database publishing. In de hier te downloaden productflyer vindt u meer informatie. Voor een toelichting en eventueel een demonstratie kunt u contact opnemen met Marieke Laméris (040-2136666).