Vacatures Microsoft .NET Developers

Wil je werken op de "cutting edge" van software-ontwikkeling in een Microsoft .NET omgeving, heb je ervaring met C#, en zoek je een baan in Eindhoven of omgeving (géén detachering)? Dan willen we graag met je in gesprek - en liefst snel!

Integrace
Integrace BV (www.integrace.nl) ontwikkelt geavanceerde producten op het gebied van content management en online marketing, en realiseert webtoepassingen op basis van deze producten. Ons CMS SiteManager (www.sitemanager-cms.nl) behoort tot de leidende producten in zijn klasse.  Onze standaard producten zoals webshops  zetten we op de markt onder het merk Shoxl (www.shoxl.com).  Zo nu en dan ontwikkelen we nog iets buiten onze standaard lijn, zoals recent Droptoprinter (www.droptoprinter.com). 

De functie
Wij realiseren onze producten en projecten met een kleine groep talentvolle professionals. Als software ontwikkelaar vul je het gehele traject in van architectuur, ontwerp en realisatie van deze innovatieve toepassingen. Je werkt aan de verdere ontwikkeling van onze standaard producten, en je realiseert toepassingen op basis van deze producten.

Jouw profiel
Je bent een gestructureerd denker en een solide programmeur, met ervaring op het gebied van Microsoft .NET.  Bij Integrace ga je werken in een state-of-the-art Microsoft omgeving met C#, XML, ASP.NET / MVC, en Visual Studio, SQL Server, en Windows Server. In onze projecten gebruiken we ook veel open-source componenten, zoals RavenDB, Solr, en Autofac.

Onze focus ligt op webtoepassingen met een gedistribueerde architectuur, dus je krijgt veel te maken met WCF. WPF is inmiddels ook belangrijk voor ons.

Wij werken op de “cutting edge” van de technologie, en verwachten de bereidheid aan jouw zijde om je te verdiepen in concepten als MVVM en design patterns (zoals inversion of control en CQRS). Als je daar al niet mee bezig bent natuurlijk, want we denken dat de persoon die wij zoeken actief bezig is met zijn vak. 

In onze projecten werken we volgens SCRUM-principes.   

Naast je technische expertise beschik je ook over de communicatieve vaardigheden die noodzakelijk zijn voor een goed contact met je opdrachtgevers. Je toont initiatief en zelfstandigheid bij de uitvoering van projecten, en werkt graag samen in een team waarin je je kennis deelt en samen een topproduct tot stand brengt.  

Ons aanbod
Integrace biedt een zonder meer concurrerend salaris en pakket van arbeidsvoorwaarden, dat op maat kan worden gesneden van individuele wensen.

Solliciteren?
Als je jezelf herkent in het geschetste profiel, en ons bedrijf je aanspreekt, komen we erg graag met je in gesprek. Stuur je CV naar en we laten snel van ons horen.