Shoxl snelle groeier in overvolle webwinkel markt

Op de markt voor webwinkel software is een groot aantal aanbieders actief. Niet zo vreemd, want het openen van een webwinkel is populair onder de Nederlanders. In deze markt is Shoxl een snelle groeier.

Shoxl is een spin-off van de activiteiten van Integrace op het gebied van professionele webwinkels. Onder dit merk wordt een standaard webshop aangeboden. De shop is zeer compleet, en biedt de startende webwinkelier een geavanceerde oplossing tegen een lage prijs. Bij een verdere groei van de webwinkel kan eenvoudig worden overgestapt naar een maatwerk Integrace webshop.

In de markt van standaard webshops is een groot aantal aanbieders actief. Bekende namen op dit gebied zijn biedmeer, mijnwinkel, onestopwebshop, seoshop en shoptrader. Verder zijn natuurlijk de open source oplossingen op basis van met name Magento, en in mindere mate OScommerce en bijvoorbeeld ZenCart, onverminderd populair.

In deze overvolle markt is het dringen geblazen, maar Shoxl slaagt er toch in om een rap tempo een belangrijke positie te veroveren. Inmiddels zijn enkele honderden webshops aangemaakt.

Onderscheidend ontwerp webshops

Shoxl onderscheidt zich vooral van andere spelers op het gebied van design. Leuke voorbeelden van recent geopende webwinkels met een onderscheidend ontwerp zijn www.funscooters.nl, www.naaimachinediscount-erens.nl, en walra.goedlinnen.nl. Al deze winkels zijn gebaseerd op 100% standaard technologie, waarbij uitsluitend de vormgeving is aangepast via de CSS van de site.

 

     

Online marketing tools voor webshops

Een belangrijke andere reden voor het succes van de Shoxl webshops is de snelheid waarmee wordt ingespeeld op nieuwe ontwikkelingen in de markt, en nieuwe mogelijkheden voor online marketing. Zo is recent een koppeling met Google Shopping beschikbaar gekomen, direct volgende op de annoncering door Google van Google Shopping voor Nederland. Om als webwinkelier te kunnen concurreren is het cruciaal dat de webwinkel beschikt over de modernste online marketing tools.

Geschikt voor complexe en veeleisende webshops

Shoxl webshops zien er niet alleen goed uit, maar gaan ook een stuk verder dan de producten van andere aanbieders van webwinkelsoftware. De webshops bieden de mogelijkheid voor complexe verzendkostencalculaties, geavanceerde filters voor het doorzoeken van grote productverzamelingen, koppelingen met alle belangrijke PSPs (tussenpersonen bij de afhandeling van betalingen in webwinkels), koppelingen met gereedschappen voor lantenfeedback, koppelingen met vergelijkingssites, en ga zo maar door. Al deze faciliteiten zijn inbegrepen in de lage abonnementsprijzen.

Kant-en-klare webshop voor zeer lage investering

Wilt u ook aan de slag met Shoxl? Open dan een test webshop op www.shoxl.com. Komt u er zelf niet uit, we zijn er om u te helpen. Voor een zeer geringe investering nemen we u alle werk uit handen en leveren we uw webshop kant-en-klaar op.