Integrace wordt Value Added Reseller van Scriptura

Integrace integreert Scriptura in diverse oplossingen voor de productie van documenten in PDF formaat.


Scriptura is een product van Inventive Designers BV. Inventive Designers is lid van het W3C consortium en één van de weinige bedrijven ter wereld die een zogenaamde “XSL-FO rendering engine” produceren. Met Scriptura kan de exacte lay-out van documenten worden bepaald, waarna documenten in o.a. PDF formaat kunnen worden gegenereerd.

Integrace integreert Scriptura in diverse productlijnen. Als onderdeel van Integrace’s Catalogue Manager wordt het product ingezet voor de lay-out en generatie van bijvoorbeeld productcatalogi. Verder wordt Scriptura geïntegreerd met CubeWare, de ERP-oplossing van Integrace zusterbedrijf Compram. Scriptura wordt daar gebruikt voor de opmaak van CubeWare output, zoals facturen en bestelbonnen.

Voorts ontwikkelt Integrace ook producten die complementair zijn aan Scriptura. De eerste daarvan is Print Manager, een gereedschap die bedrijven in staat stelt om XML-bestanden volledig automatisch te vertalen in PDF formaat en zo vervolgens af te drukken op een printer naar keuze. Print Manager kan grote aantallen bestanden tegelijkertijd verwerken, en is dus prima geschikt voor “high-volume” omgevingen.

Met Scriptura biedt Integrace een innovatieve oplossing die perfect aansluit op de eigen geavanceerde producten.