Site Spotlight: Feedback Company

De Feedback Company levert een professioneel beoordelingssysteem voor webshops. Klanten worden gestimuleerd om hun mening te geven, wat waardevolle informatie oplevert voor verdere verbetering van de webshopkwaliteit. Ook de Feedback Company zelf werkt aan kwaliteit: met een volledig vernieuwde site presenteert het bedrijf zich op een onderscheidende wijze.

Feedback Company: onwerp/realisatie door Integrace

De Feedback Company biedt webshophouders tools waarmee enkele dagen na de aankoop in een shop automatisch een enquête wordt verzonden naar de klant. De klant kan hierin aangeven of men tevreden is over de dienstverlening en de kwaliteit van de webshop. Dit geeft waardevolle informatie voor een verdere verbetering van de kwaliteit van de webshop.

Daarnaast biedt dit klanten met kritiek een uitlaatklep. De winkelier kan direct reageren naar ontevreden klanten, en voorkomt daarmee direct ook dat kritiek ongezien in sociale media wordt rondgekwettert.

Klantbeoordelingen vormen een zeer belangrijke factor in het aankoopproces. De Feedback Company geeft webshophouders de beschikking over widgets waarin de laatste beoordelingen worden getoond. Via de widget kan tevens naar een overzicht van alle klantenreacties worden gesprongen.

Ook in advertenties speelt het oordeel van klanten een steeds grotere rol. Zo zijn vrij recent ook Google AdWords en Google Shopping gestart met de weergave van klantenbeoordelingen in advertenties. De Feedback Company is één van de bedrijven waar Google de weergegeven data van betrekt.

De Feedback Company is nog jong, maar was al toe aan een verdere professionaliseringsslag qua website en uitstraling. De nieuwe website is ontworpen en gebouwd door Integrace. Voor het onderhoud wordt SiteManager CMS ingezet.