iPhone app voor barcode scanning en direct bestellen

De iPhone app "Scan & Shop" scant barcodes, waarna de productdetails direct op het scherm van de iPhone verschijnen. Het product kan vervolgens direct worden besteld.

De Scan & Shop app is gericht op de professionele markt, en inzetbaar door iedere leverancier die zijn klanten in staat wil stellen om barcodes te scannen, de bijbehorende productinformatie op te roepen, en het gescande product te bestellen.

De app biedt grote voordelen voor zowel de leverancier als de gebruiker. Door een barcode op de productverpakking of bij het schap te scannen, kunnen snel even productdetails worden opgezocht waarvoor eerder een productcatalogus moest worden geopend. Ook het bestelproces verloopt veel efficiënter: gescande producten kunnen direct worden toegevoegd aan een bestellijst.

Scannen en direct bestellen met de Integrace Scan&Shop iPhone app


Om de Scan & Shop app te kunnen gebruiken moet een koppeling worden gelegd met de productdatabases waar alle productdetails in zijn vastgelegd. Vervolgens kan de app worden verspreid naar alle gebruikers die zoek- en bestelrechten moeten krijgen.

Geavanceerde barcodescanner voor alle typen barcodes

In de app is bijzondere aandacht besteed aan het optimaliseren van het scanproces. Hierdoor is het mogelijk om zeer nauwkeurig barcodes te scannen, ook als die bijvoorbeeld dicht op elkaar staan in een lijst of catalogus. Verder kunnen in één keer meerdere barcodes worden gescand en direct worden toegevoegd aan de bestellijst, zonder eerst naar de productdetailpagina’s te hoeven gaan dus.

De Scan & Shop app ondersteunt vrijwel alle denkbare barcodes, dus naast de populaire QR codes ook bijvoorbeeld EAN-13 en Code-39. Om gebruik te kunnen maken van de app hoeven verpakkingen dus niet te worden voorzien van een additionele barcode, maar kan simpelweg de al aanwezige barcode worden gebruikt.

Ook inzetbaar voor úw klanten

De Scan & Shop app kan worden voorzien van uw eigen beginscherm en logo, en kan als uw "eigen" app worden verspreid via Apple's App Store. Wilt u de app ook voor uw klanten gaan inzetten? Neem dan contact met ons op, zodat we in meer detail kunnen doorspreken welke wensen u heeft en hoe de koppeling met uw productdatabases zou kunnen worden ingericht.