De overeenkomst tussen een brandweerhobbyist en een magnetenspecialist

De overeenkomst tussen de vereniging van brandweerhobbyisten VBB en magnetenspecialist.nl? Allebei klanten van Integrace partner One-Man Design, en daardoor allebei gebruikers van Integrace technologie. En allebei nu live met een nieuwe site.

VBB Vereniging van belangstellenden in het BrandweerwezenVBB: De Nederlandse Vereniging van Belangstellenden in het Brandweerwezen

De VBB is ontstaan in 1975. In dat jaar werd tijdens de Internationale Brandweer tentoonstelling te Amsterdam een Nederlandse afdeling van Engelse brandweervereniging "The Fire Brigade Society" opgericht. In 1986 kreeg de vereniging zijn huidige naam. Inmiddels telt de VBB circa 1000 enthousiaste brandweerhobbyisten, die vaak zelf ook als brandweerman actief zijn.

Doel van de VBB is om de belangstelling in het brandweerwezen te stimuleren en te coördineren. De VBB geeft een tijdschrift over brandweer en hulpverlening uit (Eén-Eén-Twee), organiseert ruil- en contactdagen voor verzamelaars van brandweerobjecten, organiseert excursies, onderhoudt een enorm archief van (beeld)informatie over brandweervoertuigen. Verder kunt u bij de vereniging terecht voor gedetailleerde informatie over alle brandweerkorpsen in Nederland.

Het grafisch en functioneel ontwerp van de nieuwe website van de VBB is verzorgd door One-Man Design uit Tilburg.  Voor de technische implementatie heeft One-Man Design Integrace ingeschakeld. De nieuwe site van de VBB gaat zeer binnenkort live op het adres brandweer.org.

Magnetenspecialist: specialist in magneten :-)Magnetenspecialist.nl en magnetespecialist.de

De Magnetenspecialistl is een zelfstandig leverancier van magneten, actief sinds 2006. Het bedrijf telt inmiddels meer dan 10000 klanten, verspreid over vele sectoren ( industrie, bouw, handel, automotive en particulieren). Alle magneten worden geimporteerd uit China.  

De groei van de online handel maakte het ook voor de magnetenspcialist wenselijk om de bestaande webshop volledig te herbouwen. Hierbij is als basis gekozen voor Integrace’s Shoxl webshoptechnologie. Op dit krachtige platform zijn twee webshops gerealiseerd, één gericht op de Nederlandse markt, en één op de Duitse markt.

Ontwerp en realisatie van de nieuwe shop is geheel verzorgd door One-Man Design. Alle vormgeving van Shoxl Shops is vastgelegd in templates (CSS). Voor de realisatie van een onderscheidende Shoxl shop is dus uitsluitend kennis van CSS nodig.  

 

 

One-Man Design

One-Man Design is een jong bedrijf uit Tilburg van internet designer Tim Meulendijk. Doelstelling van One-Man Design is om laagdrempelig (dus betaalbaar) fraai nieuw webdesign neer te zetten. Voor de technische implementatie is gekozen voor Integrace als partner.