EZ-shop: de standaard webshop voor de technische groothandel

EZ-shop is een label van Integrace partner EZ-base. Onder dit label worden krachtige webshops geleverd die zijn gekoppeld aan een centrale productendatabase voor dit segment. Vormgeving en onderliggende technologie zijn afkomstig van Integrace.

EZ-base levert gestandaardiseerde productdata aan de ijzerwaren- en gereedschappenbranche. EZ-base is een initiatief van de inkooporganisaties Ferney Group, Necomij, Transferro en Zevij, samen met groothandelsonderneming Destil.

Kern van het aanbod is een centrale productendatabase, die net als het bedrijf zelf door het leven gaat onder de noemer EZ-base. De data in deze productdatabase is gestandaardiseerd, netjes geclassificeerd, en vooral: volledig. De productendatabase is daarmee de ideale basis voor productcatalogi, zowel op papier als online.

EZ-base levert onder de noemer EZ-shop een krachtige standaard shop. Deze shop betrekt alle productdata uit EZ-base. Met de combinatie EZ-shop / EZ-base is een technische groothandel dus in no-time actief met een eigen webshop.

EZ-shop is verkrijgbaar in een aantal basislayouts. Elke layout is zelf qua vormgeving ook weer verregaand aanpasbaar aan de wensen van de groothandel. Ook qua faciliteiten bestaat veel keuzevrijheid. De shops kunnen worden geleverd in verschillende talen, met veel verschillende modules, in merk-specifieke varianten, met koppelingen aan back-office- en ERP systemen als Axapta en SAP, met geavanceerde filterfaciliteiten en zeer krachtige zoekfaciliteiten, en ga zo maar door.

Enkele voorbeelden van EZ-Shops:


 
     
 
     
 

Mede naar aanleiding van het grote succes van de EZ-shops heeft EZ-base Integrace ingeschakeld voor de herbouw van het volledige EZ-base platform. Dit proces is nu in volle gang. Het mag worden verwacht dat na oplevering van dit platform, ook de EZ-shops zelf weer een forse ontwikkelsprong zullen gaan maken doordat alle techniek vanaf dat moment “end-to-end” geleverd wordt door Integrace. Dus: Stay tuned!